• Q5Radio

  • Q5Radio

  • Q5Radio

  • Q5Radio

  • Q5Radio

Simply the Best

--

Draait nu

Stream

Facebook

Licentie

 

 

DJ worden bij Q5 Radio.

 

Op dit moment zijn we op zoek naar DJ´s  die Live in het Weekend bij Q5 Radio een Radio Show kunnen presenteren.

We hebben nog genoeg ruimte om jou Programma in te vullen. Vind je Muziek leuk en is Presenteren jou ding. Ben je in bezit van een eigen Studio, waar je op kan nemen, of Live je Programma zou kunnen streamen ? Met een goed Mengpaneel / Mixer, Een duidelijk verstaanbare Microfoon !

Dan zijn we op zoek naar jou.

Mocht je geintresseerd zijn: Neem een Demo-Programma op van minimaal 1 uur en stuur dit in een rar of winzip bestand naar ons toe, dit doe je via:

We Transfer  Mailadres : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. de opname graag aanleveren op  320 Kbs bij 44100 Hertz in Stereo ! ( anders aangeleverd wordt niet beluisterd ! )

We draaien geen House en Piraten Muziek !!! Aanmelding voor een Programma met alleen Nederlandse Muziek heeft geen zin, want we zijn al voorzien !

Wat we het liefst zien als je geen specefiek gericht Programma presenteerd dat je je houdt aan ons Format. ( luister eerst eens een paar uur naar Q5 Radio om te weten wat we draaien, om wellicht zodoende een Radio Show te kunnen maken, afgestemd op het Format van dit Station. )

Zorg ervoor dat er ook voldoende Presentatie en Items aanwezig zijn in je Programma. Je bent minimaal 16 jaar of ouder.

En je maakt elke Weekend een Programma van een uur of meerdere uren. Wordt je Programma als goed bevonden, zal er contact met je worden opgenomen, om daarna afspraken met elkaar te maken en alles te regelen, wat nodig is om Live te kunnen streamen.

Je komt in een Geweldig Team terecht, waarin we altijd voor elkaar klaar staan met raad en daad. Spreekt bovenstaande je aan, klik dan op de onderstaande link.

Contact ons of mail naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

Taal


Verzoek aanvragen

Webcam

Nieuwsflits

AIMP player


Een super gave speler voor op de pc of notebook. Na jaren is de stekker uit Winamp getrokken en wat moet je dan. Toen kwam ik een jaar geleden deze player tegen. En zeker een goed alternatief voor het populaire winamp.

aimp 1

 

De Player klink super goed zowel voor je eigen muziek bestanden als voor online radio. Verder ondersteund deze player bijna alle formaten en kan je er bijna alles mee afspelen.

Het leuke is ook dat je diverse skins kan downloaden. En deze geven je player net dat beetje extra.

aimp2aimp3

 

Download de player gratis via deze link.

We wensen je veel plezier met AIMP player en niet vergeten Q5Radio bij je favorieten te zetten.

Q5Radio Team.

Trendy:

Q5Radio App

     

Social Media

14149
VandaagVandaag39
GisterenGisteren59
Deze weekDeze week235
Deze maandDeze maand1859
TotaalTotaal14149
54.146.59.49
gast 18
Copyright © 2017 Q5Radio  Rights Reserved.