• Q5Radio

  • Q5Radio

  • Q5Radio

  • Q5Radio

  • Q5Radio

Simply the Best

--

Draait nu

Stream

Facebook

Licentie

Info internet radio


        

Internetradio, ook wel webradio, werkt eenvoudig. De luisteraar surft naar de website van de gewenste radiozender, waar staat aangegeven hoe de radio dient te worden geactiveerd. Om daadwerkelijk te kunnen luisteren, is wel software nodig. Meestal volstaat Realplayer of Windows Media Player, vaak al standaard op de PC geïnstalleerd. Vervolgens wordt er automatisch verbinding gemaakt met het radiostation.

Behalve de reeds bestaande radiostations die via internet uitzenden, zijn er duizenden die alléén van internet gebruik maken. Ze zijn vaak zeer specialistisch. Internetradio is in dit opzicht een ware revolutie ten opzichte van de traditionele zenders. Het is radio op maat, veel doelgerichter en interactiever. De luisteraar is niet langer gebonden aan een vaste programmering.

Het leuke van internet radio is dat je niet alleen via de pc kan luisteren maar via allerlei apparaten. Zo kan je met de Q5 radio App op je GSM of Tablet lekker luisteren. Ook is de nieuwe generatie audio apparatuur in sommige gevallen uitgerust met wifi. Zodat je het internet station rechtstreeks op je audio systeem kan luisteren.

In Nederland staat internet radio nog in de kinderschoenen maar het groeit gestaag. En wie weet hebben we straks overal gratis internet en kan je zelfs met je autoradio naar jouw favoriete Q5 radiostation luisteren.

 

 

Taal


Verzoek aanvragen

Webcam

Nieuwsflits

AIMP player


Een super gave speler voor op de pc of notebook. Na jaren is de stekker uit Winamp getrokken en wat moet je dan. Toen kwam ik een jaar geleden deze player tegen. En zeker een goed alternatief voor het populaire winamp.

aimp 1

 

De Player klink super goed zowel voor je eigen muziek bestanden als voor online radio. Verder ondersteund deze player bijna alle formaten en kan je er bijna alles mee afspelen.

Het leuke is ook dat je diverse skins kan downloaden. En deze geven je player net dat beetje extra.

aimp2aimp3

 

Download de player gratis via deze link.

We wensen je veel plezier met AIMP player en niet vergeten Q5Radio bij je favorieten te zetten.

Q5Radio Team.

Trendy:

Q5Radio App

     

Social Media

14149
VandaagVandaag39
GisterenGisteren59
Deze weekDeze week235
Deze maandDeze maand1859
TotaalTotaal14149
54.146.59.49
gast 5
Copyright © 2017 Q5Radio  Rights Reserved.