• Q5Radio

  • Q5Radio

  • Q5Radio

  • Q5Radio

  • Q5Radio

Simply the Best

--

Draait nu

Stream

Facebook

Licentie

Q5 Radio Nieuws

 


Nieuw Programma vanaf Zondag 16-04-17:

The Music Penthouse zal vanaf 1e Paasdag worden gepresenteerd van 14 t/m 16.00 uur.

In het eerste Uur van 14 t/m 15.00 uur wordt de spits afgebeten door Eric van der Vaart, het tweede uur wordt gepresenteerd door Tony Vos.

Tony Vos en Eric vd Vaart zijn 2 broers wonend in Zoetermeer, die al jaren achtereen samen een radioprogramma maken, “The Music Penthouse”. Dit programma hebben we tot voor kort gemaakt bij Stads Radio Zoetermeer.

Info van beide DJ's:

Wij hebben Q5 Radio al enige tijd beluisterd en geloven dat The Music Penthouse er prima tussen zou kunnen passen. Het programma bestaat sinds eind jaren 90 en is bij de lokale omroep van Zoetermeer ontstaan. Vanaf die tijd zijn wij met enkele tussenposes wekelijks te beluisteren geweest bij verschillende omroepen (LOZ radio; ZFM; Kiss radio; Zoetermeer FM).

Daar we nog steeds verslaafd zijn aan het maken van het radioprogramma, zouden we het leuk vinden om het programma exclusief voor Q5 radio te maken. Het programma kan gezien worden als een gezellig, vrolijk programma met natuurlijk veel muziek maar ook een keur aan actuele en opmerkelijke berichten.

Na nader overleg en het beluisteren van de Demo's van beide uren is er besloten om The Music Penthouse op te nemen in de Programmering

Namens ons Team heten we beide Heren, Van Harte Welkom en Wensen Wij U Veel Luister Plezier 

Studio Foto van, The Music Penthouse:

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Taal


Verzoek aanvragen

Webcam

Nieuwsflits

Programmering op ZaterdagZaterdag om 17 uur starten we met het programma van Marcel de Gee. En programma vol met chaos. De lekkerste muziek wordt weer gedraaid vanuit Eindhoven. En Marcel is ook niet vies van een verzoekje. Samen met Wendy maakt hij er zeker weer een feestje van.

Chaos

Om 19 uur dan is het weer tijd voor het Blije uur. Gepresenteerd door Pascal en samen met Gustaaf en Tante Trudy is het weer een dolle boel. Ook hier weer lekkere hits van nu en uit het verleden. En ook hier staat de verzoekserver open dus vraag dat plaatje aan.

blije uur

 

 

Trendy:

Q5Radio App

     

Social Media

14149
VandaagVandaag39
GisterenGisteren59
Deze weekDeze week235
Deze maandDeze maand1859
TotaalTotaal14149
54.146.59.49
gast 13
Copyright © 2017 Q5Radio  Rights Reserved.