• Q5Radio

  • Q5Radio

  • Q5Radio

  • Q5Radio

  • Q5Radio

--

Draait nu

Stream

Tunein

Geen geluid. klik op de play button

Facebook

Globe

Koos van der Stee


 Hoi Beste Luisteraar,

Mijn naam is Koos van der Stee, Oprichter & Eigenaar van Q5 Radio sind Oktober 2014.

Uiteraard presenteer ik ook een Programma, dat doe ik op Zondag van 11:00 t/m 14:00 uur.

De Kloppende 30 Nederlandstalige Hits & Nieuwe Releases, met aan het begin van elk uur, info over De Nieuwe Q5 Radioschijf, een Nederlandstalige Single die van Ma t/m Vr, gedraaid word na het Nieuws vanaf 08:00 t/m 22:00 uur.

De aanlevering hiervan komt van verschillende Artiesten Buro’s, die wekelijks Nieuwe  Releases aanleveren.

Dit is opgebouwd vanaf September 2011, toen ik voor het eerst na jaren geen Radio Programma te hebben gepresenteerd begon voor Radio Oranje, dat toen met 4 verschillende sterke Zenders op FM te beluisteren was over een afstand van zo’n 250 kilometer langs de kust strook van de Costa Blanca, Omgeving Albir, Denia, Murcia, Benidorm, Jalón, Benicia, Calpe enz.

Het Programma werd vanuit mijn eigen Studio gestreamed, daarna op de FM zenders doorgelust.

Helaas kwam er eind 2012 een eind aan Radio Oranje, de stekker werd eruit gehaald omstreeks het einde van de Feestdagen.

Ik heb toen een periode De Kloppende 30 gepresenteerd bij Avalon Radio uit Ridderkerk, dit was een toffe periode, maar ondanks het plezier, altijd de achterliggende gedachte aan de tijd en samen werking met Auk Dekker en andere collega’s uit het verleden, kortom wel in het achterhoofd en gezegd tegen Ron van Avalon Radio, als Auk opnieuw zou beginnen, ik besloten had om terug te keren, naar het oude nest, of wat daar dan nog van over was.

Na een korte periode van Radio stilte werd, Radio Oranje Internationaal in het leven geroepen door, een groep Oud Medewerkers van het vorige Station, opnieuw ging ik de Kloppende 30 presenteren.

Hoewel Radio maken mijn Hobby is tot Semi Proffesioneel, kon ik mezelf na verloop van ruim 2 jaar,niet verenigen met het Format en de leiding omtrent Radio Oranje Internationaal, dus ik besloot om te stoppen met mijn Programma.

Eenmaal gestopt, kreeg ik tijd om na te denken, het was mijn Vrouw Joke die, tegen me zei, Waarom Begin Je Niet Voor Jezelf ?

Na wat overwegingen en info, over hoe en wat, is dat ook gebeurd, hetgeen nu dagelijks te beluisteren is als Q5 Radio.

Tja, een balletje kan raar rollen, ooit begonnen eind jaren 70 met een oude Stentor, zo’n 5 Watt Zender, zeer populair voor beginners in die tijd.

Later begin jaren 80, op zolder bij mijn Ouders thuis, mijn eerste Piraten Station, Radio Zeelandia, een Nederlandstalig FM Station, een paar uur op Zondag, Maandag & Woensdag.

Gedraaid bij verschillende Piraten Stations in die tijd, de meest serieuze was toch wel Radio Golden Wave op 101.3 FM vanuit Goes.

In die tijd kwamen we  in contact met de mensen uit de organisatie van Radio 819 ( voorheen Radio Monique )

Ik werd gevraagd om aan boord te gaan als Kok, want de vorige was ontslagen,ik zelf vond dat geen goed idee, ik wilde als DJ op de Zender van Radio 819, 3 keer heb ik de vraag afgewezen, bij de vierde dat men me vroeg, ben ik toch gegaan, iedere dag gekookt voor zo’n kleine 14 tot 20 man/vrouw, daarnaast als Nieuws Lezer te horen geweest en uiteindelijk programma’s gepresenteerd.

Dus uiteindelijk toch nog aan boord van The Ross Revence gewerkt, het Zend schip van Radio Caroline, dat was een onvergetelijke tijd, 4 weken aan boord, 2 weken af.

Na die periode in 1987/88, aan het eind van1989 werd het voor mij jaren stil, wat het maken van programma’s voor Radio Stations betreft.

In het jaar 1990 heb ik enkele maanden het Programma Radio Rakkers gepresenteerd voor FM 107, een Station in Belgie, opgezet door de Oud Eigenaren van Radio 819, hetgeen ook geen lang leven leide en na verloop van tijd ter ziele ging.

Uiteindelijk in 1994, een ontmoeting met een Oud DJ/ Oprichter van Goden Wave Radio, Marcel Steenbakker,hij zei tegen me dat hij met nog een groep mensen bezig was om een Lokale Omroep op te zetten, hij vroeg me om mee te doen, hetgeen ik dezelfde dag besloot om te doen.

Ik had geen goed Studio materiaal thuis, dus er werd een compleet Nieuwe Studio ingericht, hetgeen een behoorlijk bedrag koste in die tijd, maar de kwaliteit was dan ook Super !

De Borsselse Lokale Omroep Stichting ( BLOS ) werd op gezet, onder de naam Radio Golden Wave .

Helaas was dit Radio Station geen lange tijd beschoren, na een tijds bestek van nog geen jaar, ging het ter ziele en de vergunning werd verkocht aan Hans de Boor van het toenmalige Radio Maximaal in Middelburg, iedereen van Golden Wave mocht een Demo Programma opnemen voor de Nieuwe Baas, om te laten horen wat men kon en deed, maar niemand werd aangenomen, Hans de Boor ging alleen verder met zijn eigen  mensen, dit deed ontzettend veel zeer.

Weer een periode dat ik besloot om geen programma meer te maken en ermee te stoppen, met op de achterhand een nog steeds Gloed Nieuwe ingerichte Studio, waar de komende jaren erna steeds meer stof kwam te liggen.

Tot eind 1997, werd er door mij niks meer gedaan in de Radio Wereld, in het voorjaar van 1998 werd, de draad door mij weer opgepakt, ik ging een Zaterdag Middag Lunch Programma presenteren bij Omroep Schouwen Duiveland in Zierikzee op 107.1 FM.

Boter, Kaas & Eieren werd geboren, een programma met Live kandidaten in de Studio, op Locatie of via de telefoon, er werd het Kruis-Nul spel gespeeld aan de hand van Triviant vragen, dewinnar in het spel kreeg prijzen die werden gegeven door Sponsers en diverse bedrijven, de verliezer kreeg een, pakje roomboter, een doos eieren en een pak kaas, een waanzinnig leuk programma om te doen.

Ook bij Radio Schouwen Duiveland kwam er door persoonlijke omstandigheden een eind aan het maken van een Radio Programma.

Kortom door de jaren heen veel met Radio maken bezig geweest, teveel om op te schrijven, er is nog zoveel om te vertellen, maar de meeste dingen zijn zo persoonlijk, dat het geen nut heeft om in deze Biografie op te nemen.

Welllicht dat ik in de toekomst, hier en daar nog aanpas in mijn Radio Biografie, voorlopig ben ik elke dag druk bezig met Q5 Radio en heb er Veel Plezier in, …. Dat het nog lang mag duren !

 

Groeten uit Studio1.

Koos van der Stee.

Oprichter & Eigenaar van Q5 Radio, sinds Oktober 2014.

 

 

Taal


Verzoek aanvragen

Webcam

Licentie

Nieuwsflits

AIMP player


Een super gave speler voor op de pc of notebook. Na jaren is de stekker uit Winamp getrokken en wat moet je dan. Toen kwam ik een jaar geleden deze player tegen. En zeker een goed alternatief voor het populaire winamp.

aimp 1

 

De Player klink super goed zowel voor je eigen muziek bestanden als voor online radio. Verder ondersteund deze player bijna alle formaten en kan je er bijna alles mee afspelen.

Het leuke is ook dat je diverse skins kan downloaden. En deze geven je player net dat beetje extra.

aimp2aimp3

 

Download de player gratis via deze link.

We wensen je veel plezier met AIMP player en niet vergeten Q5Radio bij je favorieten te zetten.

Q5Radio Team.

Muziek Nieuws

»Malcolm Young overleden: de man wiens gitaarriffs van Whole Lotta Rosie een klassieker maakte 
[Posted on Saturday November 18, 2017] 
Gitarist en mede-oprichter van AC/DC Malcolm Young is op 64-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de   »Dankzij de iPodshufflegeneratie raken oosterse en westerse muziek nog meer verweven 
[Posted on Friday November 17, 2017] 
Wekelijks nemen de cultuurspecialisten van de Volkskrant stelling in de wereld van film, muziek, the  »Teodor Currentzis slaagt er opnieuw in te provoceren 
[Posted on Friday November 17, 2017] 
Teodor Currentzis, de Griekse dirigent die in de Russische stad Perm heerst over een kunstenaarskolo  »Lilly Hiatt zingt soms venijnig over haar vader, maar altijd is ze origineel en scherp 
[Posted on Friday November 17, 2017] 
De zangeres Lilly Hiatt is al tijden uit de voetsporen van haar vader John getreden. Toch spelen haa  »Deze vijf platen inspireerden Ton Koopman, kersverse winnaar van de Edison Oeuvreprijs 
[Posted on Friday November 17, 2017] 
Zo veel bijzondere cd's, Ton Koopman krijgt er de Edison Oeuvreprijs voor. De barokdirigent kiest de  »De zangers van dirigent Jaap van Zweden overtuigen maar matig op vierluik Wagner 
[Posted on Friday November 17, 2017] 
In Hongkong werkt dirigent Jaap van Zweden stapsgewijs aan zijn live-opnamen van Wagners vierluik De  »Mavis Staples zingt over een onverdraagzaam en oneerlijk Amerika - en het klinkt prachtig 
[Posted on Friday November 17, 2017] 
Voor de derde achtereenvolgende keer liet soul- en gospelvedette Mavis Staples haar album produceren  »De Beren Gieren spelen wederom vrolijk met melancholieke ondertoon 
[Posted on Friday November 17, 2017] 
Het Gentse pianotrio De Beren Gieren heeft nu al op enkele albums een mooie middenweg gevonden tusse  »Dit is het meest wezenloze en vooral humorloze Morrissey-album tot nu toe 
[Posted on Friday November 17, 2017] 
De reeks soloplaten die Morrissey uitbracht sinds het verscheiden van The Smiths, dertig jaar gelede  »Als 88-jarige Haitink met het stokje zwiept dan stroomt de energie 
[Posted on Friday November 17, 2017] 
Elke keer dat de nu 88-jarige Haitink opduikt in het Amsterdamse Concertgebouw, maakt hij een jeugdi  »Subliem en vol vocale luchtspiegelingen 
[Posted on Friday November 17, 2017] 
Wat een verleidelijk en raadselachtig wezen is de vrouw. Dat vonden althans de 19de-eeuwse componist  »Postuum album Sharon Jones klinkt meest doorleefd van hele repertoire 
[Posted on Friday November 17, 2017] 
Precies een jaar geleden overleed Sharon Jones aan alvleesklierkanker. Ze is tot op het laatst blijv  »Tracks van de week: Sia, Naive Set en Jett Rebel 
[Posted on Friday November 17, 2017] 
De drie liedjes die u deze week volgens Menno Pot moet hebben gehoord. Half november. Hoog tijd voor  »Muziek van Fleet Foxes klinkt het mooist als ze het eenvoudig houden 
[Posted on Thursday November 16, 2017] 
Dat de Amerikaanse neo-folkband Fleet Foxes prachtig kan zingen, weten we sinds hun overweldigende d  »Volgens deze zangeres behoren jazz en reggae tot dezelfde familie 
[Posted on Wednesday November 15, 2017] 
De Engelse zangeres Zara McFarlane komt uit een rasecht reggaenest en maakt naam in de Londense jazz  »Bij het huiskamerconcert prevaleert echt fysiek contact boven online zichtbaarheid 
[Posted on Wednesday November 15, 2017] 
Met het kleinschalige concert organiseer je echt fysiek contact tussen muzikant en muziekliefhebber,  »Deze vinylfabriek begon communistisch, maar is nu wereldwijd marktleider 
[Posted on Monday November 13, 2017] 
Een vinylfabriek in het Tsjechische slaapdorp Lodenice, begonnen door de communisten in 1951, is uit  »Queens of the Stone Age sympathieker dan ooit met goedgebekte Josh Homme 
[Posted on Monday November 13, 2017] 
Muzikanten zeggen wel vaker iets aardigs over de stad waar ze op dat moment staan te spelen, maar zo  »Diggy Dex over de experimenten in zijn muziek en zijn Spotify-verslaving 
[Posted on Monday November 13, 2017] 
Al 10 jaar kunnen liefhebbers van experimentele muziek in november hun hart ophalen bij Le Guess Who  »Vier vrouwen in deathmetalband: lekker grunten over dood en verderf 
[Posted on Monday November 13, 2017] 
Sisters of Suffocation is de enige geheel uit vrouwen bestaande deathmetalband in Nederland. Snoeiha  Vraagje

Hoe luistert u naar Q5Radio ?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Q5Radio App

     

Social Media

Bezoekers

42376
VandaagVandaag21
GisterenGisteren261
Deze weekDeze week1489
Deze maandDeze maand4478
TotaalTotaal42376
54.162.250.227
gast 12
Copyright © 2017 Q5Radio  Rights Reserved.