Christian Cudnik

Christian Cudnik,

100 WATTS & A WIRE is een wekelijks programma die Amateurradio viert door de ogen van een nieuwere Ham Operator.

De show bevat een actueel gesprek en interviews, nieuws en een vermakelijke kijk op de avonturen van een Ham Operator die dingen probeert uit te zoeken.
Perfect voor degenen die nieuw zijn op Ham-Radio, de doorgewinterde Radio operator en de technisch nieuwsgierige menigte.

BIOGRAFIE:

Christian Cudnik is een Amerikaanse DJ en producent.
Zijn vroege radio-invloeden waren Orson Welles, Chuck Thompson, Paul Harvey, Casey Kasem en Jon Miller. Christian begon zijn uitzendcarrière in Baltimore, Maryland. In de vroege jaren 1990 werkte hij voor erfgoed-rockstation WIYY voordat hij naar Philadelphia verhuisde. In 1998 trad hij toe tot WMMR. Pierre Robert, Earle Bailey, Kevin Gunn en Steve Lushbaugh worden als belangrijke invloeden beschouwd.
Christian bereikte het nummer één gerangschikt radioprogramma in Philadelphia en werd genomineerd voor twee AIR-prijzen, waaronder “Best Field Reporting” en “Best Evening Program-Host”. In 2003 verhuisde hij naar St. Louis, waar hij gastheer werd voor de openbare radio van St. Louis.

Hij heeft “Producer” of “Director” credits op acht documentaires en heeft zowel Emmy als Telly Awards ontvangen voor zijn werk. Zijn documentaires zijn uitgezonden op PBS en omvatten “Enduring Tradition: Ballet in the Heartland”, “Collective Improvisation: The Story of Jazz in Saint Louis”, “Seeking Freedom”, “Uncovering Ancient Saint Louis”, “Wallace Herndon Smith: Artist Without Boundaries “, en” Footsteps into the Beneath “.
Hij diende als gastheer en uitvoerend producent en gastland van National Blues Museum Radio. De show debuteerde in St. Louis in februari 7, 2014 en werd gesyndiceerd naar stations over de hele wereld.

Elke maandag te beluisteren tussen 23 en 24 uur via HamSphere op 6285 LSB en op onze Stream.

Deel ....