Q5 RadioSchijf

Zondags is de introductie net na het Nieuws van 12 & 13.00 uur in “De Kloppende 30”.

De single wordt gedraaid van Ma t/m Vr, net na het Nieuws op de even uren van 08:00 tot 22:00 uur.

Q5 Radioschijf voor Week 46


BERTUS SIPMA – ÉÉN MOET ER DE LAATSTE ZIJN

Een heerlijke feestelijke kroegenknaller van Bertus Sipma, die zeker iets te vieren heeft.

Hij viert zijn 10 jarig Artiesten Jubileum met een fantastisch groot feest en daar hoort natuurlijk ook zijn nieuwe single bij, die tijdens dit feest gepresenteerd gaat worden.

Na het mooie en wat rustige ‘Ik pluk de Sterren uit de Lucht”, gaat Bertus met zijn

single weer ouderwets knallen, dat men al jaren van hem gewend is.

Er zijn van die artiesten, die groot zijn lokaal en regionaal en daar op alle podia ieder feest muzikaal tot een top evenement maken.

Bertus Sipma is er zeker zo een.

Waar Jannes startte in Drenthe, Rene Schuurmans in Brabant zo gaat Bertus tekeer in het hoge Noorden Friesland en omliggende provincies.

Het 10 jarig jubileum zal zeker de start zijn en worden naar nog vele jaren vol van muziek en elke keer een stapje hoger in het Nederlandstalige Muziek Circuit zowel met de releases van nieuwe singles als ook zijn optredens.

Goldstar Music

Dennis van der Kraan – Score Promotions

Productie-Muziek-Tekst:

Emile Hartkamp & Norus Padidar – Goldstar Music Production

Een moet er de laatste zijn, is een mooie aanzet tot het gezelligste feest en de volgende stap in een mooie carrière.

10 November 2018 komt mijn nieuwe single uit in Brasserie Kolkzicht, Surhuisterveen!

Wederom geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp & Norris Padidar

Meer dan 20 gast optredens tijdens mijn 10 jarige jubileum! We hebben een prachtig programma gemaakt met artiesten waar ik de afgelopen 10 jaar veel mee heb gedaan.

Het word een avond om nooit te vergeten.

 

Biografie:

 

Bertus Sipma is geboren op 5 augustus 1989 en afkomstig uit het Friese Twijzelerheide is al een aantal jaren druk bezig muzikaal aan de weg te timmeren! Zijn passie voor de Nederlandstalige muziek is ontstaan op vrij jonge leeftijd, thuis galmden de Hollandse hits altijd door de speakers!

De eerste singel verscheen in het jaar 2008 ” Als een meeuw in de wind” knalde hij de piratenstations in de regio binnen! Zo volgden er nog een 10 tal single’s. In 2013, op 23 jarige leeftijd, besloot Bertus een eigen café te openen in Surhuisterveen. Muziekcafé Bertus werd een feit, dit met succes!

Door zijn café kwam hij met menig artiest/ koegbaas in contact en dit verbreedde zijn horizon. Op dit moment staat hij bijna 10 jaar op de buhne!

Door zijn enthousiasme en gevoel voor humor maakt hij van elk optreden een feestje! Bertus is een “down to earth” type die houdt van feest en gezelligheid hij doet optredens van 30 min tot een avondvullend programma! Samen met producent Jeroen Dirksen heeft hij een KNALLER van een single gemaakt! ” Want toen ik jou zag” met deze in een “nieuw gestoken jasje” cover van de Silvertop probeert hij steeds meer voet aan de grond te krijgen.

( Bron: Score Promotions )


 

Deel ....