Q5 RadioSchijf

Zondags is de introductie net na het Nieuws van 12 & 13.00 uur in “De Kloppende 30”.

De single wordt gedraaid van Ma t/m Vr, net na het Nieuws op de even uren van 08:00 tot 22:00 uur.

De Q5 Radioschijf voor Week 30 – 2019


CD Cover = Link Facebookpagina v/d Band

VAN PIEKEREN

Cabaretier, schrijver en zanger Jan van Piekeren jaagt alweer ruim een kwart eeuw achter zijn muzikale droom aan. Nu zijn dochter getrouwd is, kan hij eindelijk met een gerust hart doorbreken. Iedereen mag echt alles van hem weten. Met zijn rauwe, doorleefde stem, neemt hij je mee in zijn wereld. Hij wordt begeleid door gitarist Johan Fransen, een muzikaal en creatief huwelijk, verslaafd aan het vermaken van het publiek.

CayonistPercussionist Hans Boosman  en bassist Wouter Kronenberg vormen de strakke ritmefundering. De heren weten elkaar en het publiek tijdens hun optredens te vinden, raken behalve juiste ook gevoelige snaren. In grote zalen maar ook (zeer) kleine intieme settings. Samen meer dan 100 jaar podiumervaring waarbij het speelplezier nog steeds met stip op 1 staat.

 

Sinds april van dit jaar is hun, in oktober 2018 gepresenteerde, album

“De wereld op z’n kop” (op alle digitale platvormen te beluisteren) ook op vinyl verkrijgbaar.  “Achter in de tuin”en de prachtige ballade “Blijf” zijn de eerste singles die van het album komen.

Van Piekeren: “ We hebben tot nu veel lovende reacties gehad op het laatste album.

Airplay krijgen is een ander verhaal. In de voorstelling  zit ook een verhaal over mijn wens om 1 keer als Nederlandstalige zanger, met de Tros mee mag  langs alle pleinen van Nederland.

Om met de Tros mee te mogen mag  niemand op het plein zich aangesproken voelen. Zo kwamen we op het idee van de nieuwe single.

Pas als het nergens over gaat kan iedereen meezingen.”

“Het liedje dat nergens over gaat”

Op accordeon muzikale vriend en veelkunner Bruno Rombouts.

Mocht u behoefte hebben aan Nederlands werk die wel ergens over gaat luister dan naar Van Piekeren op Spotify “De wereld op z’n kop” of “De Verdieping”.

Voor meer informatie: www.vanpiekeren.nl, www.facebook/vanpiekeren/

Label: Real Dutch Music T/M, Rotterdam
tekst: Jan van Piekeren
compositie: Johan Fransen


 

 

 

 

 

 

Deel ....